• Gairebé quatre de cada deu aspirants a fer el màster de formació del professorat d’ESO, batxillerat, formació professional i ensenyament d’idiomes s’han quedat sense plaça, almenys de manera provisional.
  • Les 1.350 places disponibles que ofereixen les nou universitats catalanes -públiques i privades- per estudiar el màster obligatori han resultat del tot insuficients, ja que s’han presentat prop de 2.400 peticions.
  • Aquesta és una situació paradoxal tenint en compte la falta de professorat a l’ESO. La conselleria d’Ensenyament va decidir a la primavera que aquest curs 2018-19 contractaria llicenciats sense el màster que es comprometin a cursar-lo abans de l’inici del curs 2021-2022.
  • La secretaria d’Universitats i Recerca i el departament d’Ensenyament estan treballant de manera coordinada per planificar l’oferta de places per als pròxims tres anys.

Notícia a l’Ara

Categories: Portada