• El secretari d’Universitats i Recerca anuncia que el Govern planteja una reducció  del preu de les matrícules universitàries d’un 30% en tres anys. L’impacte d’aquesta rebaixa està quantificada amb 60 milions d’euros.
  • El projecte es vol desenvolupar en tres fases, que inclouran 20 milions d’euros cadascuna per compensar les universitats i també inclourà una partida pressupostària de 15 milions d’euros per contractar personal investigador.
  • Addicionalment, la incorporació de beques salaris, ha manifestat, posa “èmfasi” en els dos extrems del sistema: els ciutadans que no arriben a entrar a la universitat i els preus dels màsters.
  • Aquesta rebaixa hauria de començar a ser efectiva a partir del curs vinent si tiren endavant els nous pressupostos.

Notícia a la web del 3-24

Categories: Portada