Després de diferents precedents en altres universitats, una sentència del Jutjat Social número 3 de Girona ha condemnat per primer cop la UdG per «utilització fraudulenta de la figura de professor associat» en el cas d’un professor. Segons ha explicat ell mateix en una roda de premsa, la UdG li ha canviat ara el contracte a indefinit a instàncies de la sentència, que és la primera d’aquest tipus a la universitat gironina i que pot servir de precedent a més casos.

El professor afectat ha explicat: “A mi em va contractar la Universitat de Girona l’any 2016 amb contracte de professor associat, que en cap cas podia ser el meu perfil perquè tota la meva vida laboral ha estat sempre dins del món acadèmic fent el doctorat i recerca, per donar assignatures obligatòries de primer i segon curs de Biologia”.

Notícia a Diari de Girona

Categories: Notícies