L’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) ha fet públic el 2on Resum semestral de les actuacions d’investigació closes de juliol a desembre de 2020. Del total de 24 investigacions a organismes públics per suposades irregularitats, set van quedar arxivades, dotze van concloure amb informes raonats i cinc comunicades a la fiscalia, els jutjats o altres autoritats administratives competents.

Entre les institucions investigades hi ha el Consell Comarcal del Solsonès i Consorci Centre Tecnològic Forestal, el consell Comarcal del Vallès Occidental, el Departament de Territori i Sostenibilitat, el Consell Català de l’Esport, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i l’Hospital Clínic de Barcelona, a més de 16 ajuntaments. La majoria de casos són per qüestions urbanístiques, de contractació pública o tractes de favor en la contractació de personal.

Informe semestral publicat per l’OAC

Categories: Notícies