Els centres d’atenció primària han rebut les instruccions d’acceptar les demandes d’alumnes majors de 12 anys en programes d’intercanvi, Erasmus o altres estades acadèmiques si aporten una carta oficial de la seva universitat o de l’institut de secundària on es matricularà i un document que especifiqui que la vacuna és un requisit obligatori. En el cas de treballadors, hauran d’aportar una carta de l’empresa contractant. Segons aquestes instruccions, per als que marxin per estades de més de 21 dies s’administrarà la monodosi Janssen, tret dels estudiants d’entre els 12 i 18, que rebran la de Pfizer, l’única autoritzada de moment per a aquest col·lectiu per l’agència europea EMA.

Tot i que oficialment Salut encara no ha informat que obre la vacunació a aquests expatriats, el conseller Josep Maria Argimon ha dit aquest dilluns que el departament està ultimant el pla.

Notícia a Ara

Categories: Notícies