• Reclamen l’aplicació immediata de l’Estatut del Personal Investigador en Formació (EPIF), que implica un increment salarial, la pròrroga automàtica dels contractes inferiors a quatre anys i la voluntarietat de la docència.
  • Entenen que l’EPIF “és un estatut de mínims” i demanen “l’obertura de places estables i dignes després del doctorat per continuar amb les nostres carreres acadèmiques”, “dret a quitança (‘finiquito’) per als contractes predoctorals” i un “augment de finançament de les universitats i centres de recerca”. També denuncien la situació de “precarietat” dels professorat associat.
  • Recorden que la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) “és l’única universitat que s’ha compromès a aplicar íntegrament l’EPIF, a partir d’octubre, amb efectes retroactius des del 15 de març, data d’aprovació del Reial Decret”.
Vídeo de @triplesole

Notícia a Públic

Notícia a Ara

Categories: Portada