En un acto inusual, el director de AQU Catalunya ha publicado un editorial en el Boletín trimestral de la agencia titulado “Nou Reial decret d’ordenació dels ensenyaments universitaris: així no!” en el critica sin paliativos las diversas propuestas ministeriales conocidas hasta el momento en el que afirma que “Malgrat que l’objectiu teòric d’aquest decret sigui el de disminuir la burocràcia, no hi ha dubte que els esborranys a què hem tingut accés, tenint present el que us comentava, fan tot el contrari.”

Y añade: “Des d’AQU Catalunya, mitjançant tots els instruments i canals, hem transmès la nostra opinió sobre els diferents esborranys de Reial decret. Està clar que no hem tingut èxit, ja que cada nova versió afegia més complexitat, burocràcia sense valor i rigidesa al sistema.”

Enlace al editorial en el Butlletí 101 de AQU Catalunya

 

Categories: Notícies