• La inspecció del Departament de Justícia ha conclòs que la directora de l’Institut de Formació Contínua-IL3 de la Universitat de Barcelona entre 2013 i 2017, va cobrar cada mes 100 euros en concepte de telèfon sense cap mena de justificant. I que se li va abonar una paga extra de 1.562 euros que no li tocava.
  • L’informe del Departament de Justícia qüestiona un sobrecost de 33.611 euros en la indemnització pactada pel seu acomiadament, però no detalla si és fraudulent o no.
  • D’altra banda, el Departament de Justícia no ha trobat irregularitats en el fet que “un conjunt de professors” de la fundació (i de la UB) carreguessin com a despeses de feina coses com l’entapissat d’una cadira fet a Sòria o els DVD de Joc de Trons. Consideren que “no s’ha incomplert la normativa catalana de fundacions”.
  • La UB celebra que la inspecció de Justícia no hagi detectat res il·lícit a la fundació IL3. Reconeix, però, que sí hi ha hagut actituds i fets “poc ètics” i que per això han optat per redactar un codi de bones pràctiques.

Notícia a la Cadena Ser

Categories: Notícies